Ons

TEAM

Image

Johan Tillema

Tandarts en praktijkeigenaar
BIG: 99915208602

Johan is een allround tandarts met extra aandacht voor cliënten die een huizenhoge drempel over moeten stappen om een afspraak te maken.

Image

Tina Griekspoor

Tandarts

Big: 59928232902

Hoi, mijn naam is Tina! Sommigen zullen mij misschien al gezien hebben in de praktijk omdat ik inmiddels bijna een jaar werkzaam ben bij Tandartspraktijk Tillema. Naast het werk in Alkmaar ben ik ook werkzaam in een praktijk in mijn geboortedorp Hillegom. Ik ben in juli 2020 afgestudeerd aan de opleiding Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA).
Het allerleukste aan mijn werk vind ik het contact met de patiënten. Met heldere communicatie kunnen we samen een heel eind komen. Uiteindelijk hoop ik me nog te kunnen verdiepen/specialiseren in de restauratieve tandheelkunde ondanks dat ik ook geniet van het werk als allround tandarts. Wat ik heel fijn vind is dat ik inmiddels mensen opnieuw zie voor de halfjaarlijkse controle, zo leer ik de patiënten steeds beter kennen. Wellicht heb ik u nog niet ontmoet, maar zien we elkaar binnenkort op uw afspraak!
 

Astrid

Zahra Al Hamami

tandarts

BIG: 49930002802

Sinds oktober 2022 is Zahra Al Hamami werkzaam bij Tandartspraktijk Tillema. Ze is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Naast de algemene tandheelkunde heeft ze affiniteit met kroon- en brugwerk, esthetiek en wortelkanaalbehandelingen. Daarnaast is ze gericht op het behandelen van angstige patiënten. Ze vindt het belangrijk dat patiënten zich tijdens de behandelingen op hun gemak voelen en neemt daarom ook de nodige tijd voor ze.
 
Op dit moment behandelt Zahra patiënten op de donderdag en vrijdag.
Image

Ciska

Mede-eigenaar
Voert samen met Johan de praktijk. Ze begrijpt heel goed dat mensen bang kunnen zijn voor de tandarts, dat was ze zelf vroeger namelijk ook en heeft door goede begeleiding haar tandartsangst overwonnen. Voor haar is het dan ook heel belangrijk dat patiënten zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen in de praktijk.
Image

Dorien

Assistente

Marjan

Marije

stagiaire tandarts-assistente BBL
Marjan

Isabella

stagiare tandarts-assistente BOL