Ons

TEAM

Image

Johan Tillema

Tandarts en praktijkeigenaar
BIG: 99915208602

Johan is een allround tandarts met extra aandacht voor cliënten die een huizenhoge drempel over moeten stappen om een afspraak te maken.

Image

Tina Griekspoor

Tandarts

Big: 59928232902

Hoi, mijn naam is Tina! Sommigen zullen mij misschien al gezien hebben in de praktijk omdat ik inmiddels bijna een jaar werkzaam ben bij Tandartspraktijk Tillema. Naast het werk in Alkmaar ben ik ook werkzaam in een praktijk in mijn geboortedorp Hillegom. Ik ben in juli 2020 afgestudeerd aan de opleiding Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA).
Het allerleukste aan mijn werk vind ik het contact met de patiënten. Met heldere communicatie kunnen we samen een heel eind komen. Uiteindelijk hoop ik me nog te kunnen verdiepen/specialiseren in de restauratieve tandheelkunde ondanks dat ik ook geniet van het werk als allround tandarts. Wat ik heel fijn vind is dat ik inmiddels mensen opnieuw zie voor de halfjaarlijkse controle, zo leer ik de patiënten steeds beter kennen. Wellicht heb ik u nog niet ontmoet, maar zien we elkaar binnenkort op uw afspraak!
 

Image

Dorien

Assistente

Marjan

Isabella

tandarts-assistente
Marjan

Marije

stagiaire tandarts-assistente BBL
Image

Ciska

Mede-eigenaar
Voert samen met Johan de praktijk. Ze begrijpt heel goed dat mensen bang kunnen zijn voor de tandarts, dat was ze zelf vroeger namelijk ook en heeft door goede begeleiding haar tandartsangst overwonnen. Voor haar is het dan ook heel belangrijk dat patiënten zich zo veel mogelijk op hun gemak voelen in de praktijk.