ONZE

PRAKTIJK

ONZE PRAKTIJK
TANDARTSPRAKTIJK TILLEMA

Maak kennis met Tandartspraktijk Tillema, een nieuwe tandarts op een vertrouwde plek aan de Wielingenweg in Alkmaar-De Mare. Johan Tillema zet hier sinds 2016 de praktijken van M.R.A. van der Kroon en J.P. Heijdens voort. Op de eerste verdieping van het pand is mondhygiëniste Debbie Bleeker haar eigen praktijk gestart. Zo vindt u bij ons alle mondzorg onder één dak. Heeft u vragen over onze tandartspraktijk of wilt u een afspraak bij de tandarts maken, bel ons op 072-5615420.

Samen met zorg bouwen aan een gezonde mond

Bij het woord tandarts denkt u waarschijnlijk vooral aan controle van tanden en kiezen, het vullen van een gaatje of andere ingrepen. Maar wij doen zoveel meer. Samen bouwen aan een gezonde mond, noemen we dat. 

tandartsenpraktijk-tillema-controle-mond-praktijk.jpg

Wat betekent dat voor u?

Het begint natuurlijk met de halfjaarlijkse controle van de gezondheid van uw gebit en mond. Als behandeling nodig is, dan voert uw tandarts dit zelf uit. In specifieke gevallen verwijst hij u hiervoor naar een specialist. De tandarts geeft u ook handige tips waarmee u uw mond in optimale conditie houdt.

Voor uitgebreide voorlichting of het behandelen van beginnende tandvleesproblemen heeft onze praktijk een gespecialiseerde preventie-assistente in dienst. Al uw vragen over mondhygiëne kunt u bij haar kwijt. Zijn uw tandvleesproblemen ernstiger, dan verwijst de tandarts u door naar de mondhygiëniste.

Ontspannen sfeer

Natuurlijk zijn er leukere dingen in het leven dan een bezoek aan de tandarts. Dat begrijpen we heel goed. Maar we vinden het wel belangrijk dat u en uw kinderen met een ontspannen gevoel bij ons binnenstappen. U vindt in onze praktijk een prettige omgeving en oprechte aandacht. Mensen met serieuze angst voor de tandarts behandelen wij met nog meer zorg.

Bent u rolstoelgebonden?

Cliënten die rolstoelgebonden zijn, kunnen wij behandelen indien de transfer naar de behandelstoel mogelijk is. De praktijk van mondhygiëniste Debbie Bleeker bevindt zich op de eerste verdieping. In overleg kan zij u op de begane grond behandelen. Helaas beschikt ons pand niet over een aangepast toilet. 
Heeft u specifieke vragen over de rolstoeltoegankelijkheid van onze praktijk, belt u ons dan gerust op. En natuurlijk kunt u ook eerst komen kijken.