Tandartsangst

Tandartsangst

Bent u bang voor de tandarts?

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan u misschien denkt. U hoeft zich hiervoor dan ook echt niet te schamen. In onze praktijk in Alkmaar-Noord maken we dagelijks mee dat mensen met het zweet in de handen in de stoel liggen. Maar laat uw gebit niet de dupe worden van uw angst. Is de drempel erg hoog, bel ons dan gerust voor een eerste kennismaking.

Wees open over uw angst


Komt u met extreme spanning naar een afspraak, geef dat dan vooral duidelijk aan. Wij houden er rekening mee en helpen u stap voor stap uw angst te controleren. Tandarts Tillema heeft veel ervaring opgedaan met angstpatiënten door zijn werk op het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van Jellinek in Amsterdam.

Breng uw angst niet over!


Als u bang bent voor de tandarts, wilt u dat natuurlijk niet overbrengen op uw kinderen. Want dat zou erg jammer zijn. Misschien is dit een extra stimulans om uw angst aan te pakken.

Meer vertrouwen


Vanzelfsprekend geven we u een plaatselijke verdoving als u dat graag wilt. Wij werken echter niet met narcose of lachgas, liever pakken we samen met u de angstgevoelens aan, zodat u niet alleen met een perfect gebit, maar ook met meer vertrouwen de deur uitstapt. Bel voor meer informatie en een ontspannen gesprek met onze praktijk: 072-5615420

 

Image